Uudet Pikavipit Ja Lainat

Tältä sivulta löydät listattuna kaikki netin uudet pikavipit ja lainat vuonna 2017. Lisäämme vertailuun myös vanhempia lainapalveluita, jotka syystä tai toisesta ovat uudistaneet lainatuotteensa.

Päivitämme listaa säännöllisesti ja pyrimme lisäämään lainapaikkoja vertailuumme aina kun niitä markkinoille ilmestyy.

Jos mielestäsi listasta puuttuu joku uusi lainapaikka, niin kommentoimalla artikkelia autat meitä pitämään listan mahdollisimman ajantasalla.

Katso alta itsellesi sopivin uusi pikavippi ja hae lainaa tilillesi jo tänään.


Bank Norwegian

Bank Norwegian on uusi lainapaikka, joka on tullut vauhdilla Suomen lainamarkkinoille ja saavuttanut lyhyessä ajassa todella suuren suosion kuluttajien keskuudessa.

Bank Norwegianin lainatuote on perinteinen kulutusluotto, jota voit hakea jopa 50 000 euroon asti. Pankin tarjoama kulutusluotto on ehdottomasti yksi edullisimmista netissä tarjolla olevista lainoista tällä hetkellä.

Voit hakea Bank Norwegianin kautta lainaa, jos olet 23-vuotta täyttänyt henkilö, sinulla on säännölliset tulot eikä maksuhäiriömerkintöjä.

Itse lainan hakeminen onnistuu vaivattomasti ilmaisella verkkohakemuksella 24h vuorokaudessa ja lainapäätöksen saat todella nopeasti.

Erikoisuutena Bank Norwegianissa on se että voit hakea sen kautta käyttöösi myös 10 000 euron luottorajalla varustetun luottokortin. Luottokortin hakemiseen vaadittava ikäraja on ainoastaan 18-vuotta

Lue Lisää Bank Norwegianista Klikkaamalla Tästä!

Limiitti.fi

Jos olet nopean lainan tarpeessa, niin lainatuotteensa uudistanut todella suosittu ja luotettava Limiitti.fi voi olla sinulle oikea ratkaisu.

Limiitti.fi tarjoaa tänä päivänä todella joustavaa 100-2000 euron suuruista tililuottoa, jota voivat hakea kaikki 18-vuotta täyttäneet raha-asiansa moitteetta hoitaneet Suomen kansalaiset.

Plussana Limiitin tililuotosta voidaan mainita se, että tällä hetkellä saat uutena asiakkaana ensimmäisen 300 euron noston tilillesi täysin kuluitta.

Voit hakea tililuoton itsellesi nopeasti Limiitin verkkosivuston kautta ja se on jatkuvasti käytössäsi luottorajasi puitteissa.

Huomaa myös että et maksa luotosta mitään kuluja ennen kuin nostat sitä tilillesi!

Lue Lisää Limiitistä Klikkaamalla Tästä!

Credigo

Jos tarvitset nopeaa ja edullista pikaluottoa tilillesi, niin Credigoon kannattaa ehdottomasti tutustua tarkemmin!

Credigo on uusi pikavippejä ja kulutusluottoja tarjoava palvelu, joka on todelal edullinen kuluiltaan ja koroiltaan verrattuna vastaavanlaisia lainatuotteita netissä tarjoaviin palveluihin. Credigo myöntää pikalainaa alkaen 3,42 % korolla!

Credigon lainatuote on 100-2500 euron suuruinen pikavippi/kulutusluotto eli se on kertaluontoinen laina, jota lyhennetään takaisin kuukausittain. Jos Credigo ei miellytä sinua, niin voit tutustua myös muihin vastaavia 1000 euron tai 2000 euron kulutusluottoja tarjoavien palveuiden vertailuumme.

Maksuaikaa Credigon lainalle saat 1-5 vuotta ja voit hakea sitä, jos olet 20-vuotias ja sinulla ei ole tililläsi maksuhäiriömerkintöjä.

Lainan hakeminen on todella helppoa ja vie korkeintaan 15-minuuttia. Saat lainapäätöksen välittömästi ja sen ollessa myönteinen myös rahat käyttöösi heti.

Lue lisää Credigosta klikkaamalla alta ja katso mm. miten Credigon tarjoama laina erottuu edukseen hinnoiltaan verrattuna muihin lainapalveluihin.

Lue Lisää Credigosta Klikkaamalla Tästä!

Eurolimiitti

Eurolimiitti on yksi markkinoiden uusimmista pikavippipalveluista. Eurolimiitin lainatuote on 3000 euron suuruinen joustoluotto, josta voit tehdä nostoja luottorajasi puitteissa aina kun haluat.

Eurolimiitti on saavuttanut suuren suosion lainamarkkinoilla lyhyessä ajassa mm. seuraavista syistä:

  • Luottoraja jopa 3000 euroa
  • 500 euron ilmainen ensilaina uusille asiakkaille 30 päivän maksuajalla
  • Jopa 3 maksuvapaata kuukautta vuodessa
  • Lainaan ei vaadita vakuuksia tai takaajia
  • Minimilyhennys ainoastaan 10 % luoton määrästä
  • Luotto maksetaan heti tilillesi

Eurolimiittiä voivat hakea kaikki 21-vuotta täyttäneet henkilöt, joilla on vakituinen osoite Suomessa ja puhtaat luottotiedot.

Lue Lisää Eurolimiitistä Klikkaamalla Tästä!

Cashbuddy

Uusi kulutusluottoja tarjoava Cashbuddy on palvelu, joka on vasta tullut Suomen lainamarkkinoille mutta toiminut menestyksekkäästi Ruotsissa jo pitkään.

Cashbuddyn kautta voit hakea perinteistä kertaluontoista kulutusluottoa edullisesti 1000-3000 euroa 12-60 kuukauden maksuajoilla.

Cashbuddyn kulutusluotto on vakuudeton laina ja sitä voit hakea ilmaiseksi netin kautta, jos olet 20-vuotias ja omaat säännölliset tulot.

Cashbuddy panostaa erityisesti mobiililaitteilla haettaviin lainoihin, joten luoton hakeminen esim. älypuhelimella tai tabletilla on tehty todella toimivaksi.

Kun haet lainaa palvelun kautta, saat lainapäätöksen välittömästi ja useimmiten myös rahat tilillesi jo saman päivän aikana.

Lue Lisää Cashbuddysta Klikkaamalla Tästä!

Komplett Bank

Komplett Bank on uusin Suomessa avattu lainapalvelu. Pankki rantautui Suomen markkinoille helmikuussa 2017 ja on lyhyessä ajassa saavuttanut suuren suosion kotimaassamme.

Kyseessä on Norjalainen pankki, joka myöntää todella edullista joustoluottoa 1000-50 000 euroa. Lainaa voit hakea Komplett Bankin kautta, jos olet 23-vuotias ja olet hoitanut raha-asiasi moitteetta. Isommissa lainasummissa sinulla tulee olla myös vakituiset kuukausittaiset tulot.

Komplett Bankin myöntämä luotto on tällä hetkellä yksi markkinoiden edullisimmista, sillä sen lainojen korot alkavat 4,99 %:sta!

Lainaa haetaan ilmaisella nettihakemuksella etkä tarvitse lainkaan vakuuksia tai takaajia. Pienemmät lainasummat maksetaan tilillesi saman tien ja myös isommat summat 1-3 vuorokauden sisällä.

Palvelun lainatuote on joustoluotto, joka myönnetään sinulle ilman mitään kuukausittaisia kuluja. Maksat siis ainoastaan korkoa nostamastasi lainasta.

Lue Lisää Komplett Bankista Klikkaamalla Tästä!

Surimo Finance

Surimo Finance on uusi lainapaikka, jonka kautta voit hakea itsellesi 500-4000 euron suuruisen kertaluontoisen kulutusluoton.

Surimo on lyhyessä ajassa saavuttanut suuren suosion kuluttajien keskuudessa ja palvellut jo yli 50 000 asiakasta. Syy Surimon suosioon on selvä, sen lainojen hinnoittelu on todella kilpailukykyinen.

Tämän lisäksi voit halutessasi pitää jopa 6 maksuvapaata kuukautta vuodessa!

Maksuaikaa Surimon lainoille saat aina 36 kuukauteen asti ja lainojen hinnoittelu on sekä läpinäkyvää että todella selkeää.

Surimo lainaa voit hakea ilmaisella nettihakemuksella kellon ympäri ja jos lainahakemuksesi hyväksytään, niin rahat maksetaan tilillesi heti!

Lue Lisää Surimosta Klikkaamalla Tästä!

Puuttuuko Listasta Jokin Uusi Lainapaikka?

Kuten yllä jo mainitsimme, etsimme koko ajan uusia pikavippipalveluita, joita lisäämme sivustollemme.

Jos meiltä kuitenkin on jäänyt jokin uusi lainapaikka huomaamatta, niin autathan meitä kommentoimalla tästä alle.

Näin pystymme pitämään sivustomme tiedot mahdollisimman ajantasaisina ja auttamaan ihmisiä, jotka etsivät itselleen uutta lainapaikkaa.

Voit myös tutustua uusiin pikavippeihin muualla netissä. Esim. lainaanyt.fi/uudet-lainat/ löytyy erittäin kattava vertailu uusista lainapaikoista.

Voit tutustua lainaanyt.fi palveluun tarkemmin esittelyssämme.

Jätä Arviosi Artikkelista:
Sending
User Review
5 (2 votes)

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *