Simplia

Simplian kautta voit hakea tilillesi vakuudetonta ja edullista lainaa 400-40 000 euroa. Saat yhdellä ilmaisella hakemuksella useita lainatarjouksia eri rahoituslaitoksilta.

Simplia
 • Edullista lainaa 400-40 000 euroa
 • Ikäraja 18-vuotta
 • Maksuaikaa 1-12- vuotta
 • Kilpailuta lainasi 16 pankin kanssa
 • Rahat tilille jopa saman päivän aikana
 • Et tarvitse vakuuksia tai takaajia
 • Ilmainen lainahakemus
 • Mahdollisuus lainojen yhdistämiseen
Hae Lainaa Simplialta Klikkaamalla Tästä!

Kilpailuta Lainasi Jopa 16 Pankin Kautta

Simplia on lainanvälityspalvelu, mikä tarkoittaa että se ei itse tarjoa lainaa, vaan kilpailuttaa lainahakemuksesi useiden eri rahoituslaitosten kanssa.

Tämä on kuluttajan eli sinun näkökulmasta katsottuna erittäin kätevää:

 • Sinun ei tarvitse itse kilpailuttaa lainoja ja säästät näin aikaasi
 • Saat yhdellä ilmaisella hakemuksella useita lainatarjouksia
 • Löydät takuuvarmasti itsellesi juuri parhaiten sopivan lainan
 • Lainaa todella laajalla skaalalla aina pienestä pikaluotosta jopa 40 000 euroon asti
 • Kaikki lainapalvelut myöntävät lainaa ilman vakuuksia.

Kun olet täyttänyt lainahakemuksen Simplian verkkosivustolla, jäät vain tämän jälkeen odottelemaan että lainatarjouksia alkaa tipahtelemaan sähköpostiisi.

Saat usein lainatarjoukset jo saman päivän aikana eivätkä ne sido sinua mihinkään, ennen kuin hyväksyt haluamasi tarjouksen.

Jos et jostain syystä löydä itsellesi sopivaa lainatarjousta Simplian avulla, niin tutustu myös vastaaviin lainanvälityspalveluihin, kuten Freedom Rahoitukseen tai Lendoon.

Kenelle Simplia Myöntää Lainaa?

Voit hakea Simplian kautta lainaa, jos olet 18-vuotta täyttänyt Suomen kansalainen ja olet pitänyt luottotietosi kunnossa.

Tämän lisäksi sinulta tulee löytyä riittävät säännölliset tulot lainan takaisinmaksuun sekä matkapuhelinliittymä, sähköpostiosoite ja verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten.

Kuinka Haen Lainaa?

Kun olet varmistanut että täytät ehdot lainansaamiseen, voit siirtyä itse lainan hakemiseen. Lainan hakeminen Simplian kautta on todella yksinkertaista ja nopeaa!

Täytä ensin yksinkertainen lainahakemus Simplian verkkosivustolla ja tunnistaudu verkkopankkitunnusten avulla. Saat tämän jälkeen alustavan lainapäätöksen heti.

Täytettyäsi hakemuksen voit istahtaa sohvalle odottelemaan että lainatarjouksia alkaa tippumaan sähköpostiisi eri pankeilta. Useimmat Simplian yhteistyöpankit lähettävät sinulle lainatarjouksensa jo saman päivän aikana.

Saatuasi lainatarjoukset, valitse niistä itsellesi sopivin ja hyväksy se.

Milloin Saan Lainan Tililleni

Usein jopa saman päivän aikana!

Toki jos haet suurempaa lainasummaa, niin lainan tilille maksussa saattaa vierähtää hieman pidempään. Ei kuitenkaan normaalisti yli 3 arkipäivää.

Hae Yhdistelylainaa Simplian Kautta

Simplia myöntää lainaa aina 40 000 euroon asti, joten sen kautta voit yhdistellä kalliita pikaluottoja yhden suuremman lainan alle.

Lainojen yhdistäminen on usein todella järkevä ratkaisu, sillä voit säästää lainojen kuukausierissä jopa satoja euroja toimimalla näin.

Onko Simplia Varmasti Edullinen?

Kyllä on!

Simplialla on todella laaja yhteistyöverkosto(Tällä hetkellä 16 pankkia), joten voit olla varma että juuri sinulle löytyy edullinen lainatarjous näiden pankkien joukosta haluamallesi lainasummalle ja maksuajalle.

Jos haluat tutkailla mahdollisia lainan kuluja ja korkoja ennen lainahakemuksen täyttämistä, niin voit tehdä niin Simplian sivuilta löytyvän kätevän lainalaskurin avulla.

Muista kuitenkin että lainalaskurin summat ovat vasta alustavia ja lopulliset lainan korot ja kulut näet lainasopimuksesta.

Pääset käyttämään Simplian lainalaskuria klikkaamalla alta:

Lainan Takaisinmaksu

Lainan takaisinmaksu riippuu siitä minkä pankin valitset itsellesi.

Normaalisti lainaa lyhennetään kuukausittain tasaerissä. Lainanantajasi lähettää sinulle tarkat ohjeet lainan takaisinmaksuun lainasopimuksen solmimisen yhteydessä.

Voit myös aina halutessasi lyhentää kuukausierääsi suuremman summan tai vaikka maksaa lainan kokonaisuudessaan pois ilman ekstrakuluja.

Voinko Pitää Lyhennysvapaita Kuukausia?

Usein tulee vastaan tilanteita, joissa lainanlyhennykseen tarvitsee syystä tai toisesta hieman joustoa. Joten on aiheellista kysyä että onko minulla mahdollisuus pitää lyhennysvapaita kuukausia lainani takaisinmaksussa?

Simplia ei itse myönnä lainoja, joten tätä he eivät pysty suoralta kädeltä lupaamaan.

Tänä päivänä kuitenkin suurin osa rahoituslaitoksista tarjoaa mahdollisuuden lyhennysvapaisiin kuukausiin erityisesti hieman suurempien lainojen osalta.

Jos siis lyhennysvapaat ovat tärkeä asia sinulle, niin muista varmistaa tämä valitsemaltasi pankilta ennen lainasopimuksen allekirjoitusta.

Voinko Peruuttaa Lainan?

Kyllä voit!

Sinulla on aina lain mukainen 14 vuorokauden peruutusoikeus lainallesi.

Kaikki Simplian kanssa yhteistyötä tekevät lainapaikat noudattavat toiminnassaan vastuullista luotonantoa sekä Suomen lakia.

Yrityksestä

Simplia on perustettu vuonna 2015, joten se on suhteellisen uusi lainapalvelu Suomen lainamarkkinoilla. Palvelu on erittäin luotettava ja voit hakea sen kautta lainaa turvallisin mielin.

Simplia on aina asiakkaan asialla ja pyrkii löytämään juuri sinulle parhaan mahdollisen lainatarjouksen. Palvelu on täysin puolueeton, eli se välittää hakemuksesi pankeille juuri sellaisena kuin sen teet.

Kaikki saamasi lainatarjoukset tulevat suoraan lainaa myöntäviltä pankeilta ilman välikäsiä tai lisättyjä kustannuksia.

Lainakornerin Arvio Simpliasta

Vaikka Simplia on suhteellisen uusi lainanvälityspalvelu, niin sen yhteistyöverkosto on jo nyt todella suuri verrattuna moneen muuhun lainanvälityspalveluun.

Lainan hakeminen Simplian kautta on todella vaivatonta ja nopeaa. Voit kilpailuttaa yhdellä ilmaisella hakemuksella monta eri lainapaikkaa ja alustavan lainapäätöksen saat heti hakemuksen täyttämisen jälkeen.

Lainanvälityspalvelun käyttäminen todella kannattaa erityisesti silloin, jos olet hakemassa suurempaa lainaa. Lainojen kulut ja korot saattavat nimittäin erota merkittävästikin isommissa lainasummissa.

Lisäksi käyttämällä lainanvälityspalvelua säästät kallisarvoista aikaasi koska et joudu itse tutkimaan ja täyttelemään hakemuksia usean eri pankin sivuilla.

Hakemalla lainaa vältyt myös ikäviltä konttorikäynneiltä. Lainanhakuprosessin voit suorittaa alusta loppuun kotisohvalta käsin.

Simplian lainaskaala on todella laaja. Voit hakea sen kautta joko pientä 400 euron suuruista pikalainaa tai jopa 40 000 euron kulutusluottoa.

Myös maksuaikaa lainoille on mahdollista saada todella joustavasti 1-12- vuotta!

Yhteystiedot

 • WWW-osoite: www.simplia.fi
 • Asiakaspalvelu: 09 315 855250 (ma-pe 11-16)
 • Sähköposti: asiakaspalvelu@simplia.fi
Hae Lainaa Simplialta Klikkaamalla Tästä!

Haitko Lainaa Simplian Kautta?

Jos olet hakenut lainaa Simplian kautta tai olet jo heidän asiakkaansa, niin jätä kommenttii palvelusta alle.

Arvostamme todella paljon kaikkien lukijoidemme kommentteja ja näin autat meitä myös pitämään tämän sivuston tiedot mahdollisimman ajantasaisina.

Kommentoimalla autat myös kanssalainaajia löytämään itselleen parhaan mahdollisen lainapalvelun.

Alta näet vielä yhteenvedon sekä arvion Simpliasta oman tiimimme tekemänä:

 • Palvelun Helppokäyttöisyys
 • Asiakaspalvelu
 • Turvallisuus
 • Hintataso
4.9

Yhteenveto

Simplia on kiistatta yksi laajimman yhteistyöverkoston omaavista lainanvälityspalveluista Suomessa. Kun haet lainaa Simplian kautta, niin voit olla varma että löydät itsellesi todella edullisen lainatarjouksen. Itse lainan hakeminen Simplian kautta on helppoa ja saat alustavan lainapäätöksen aina heti. Ehkä ainoa miinus Simplialle voidan antaa siitä, että palvelun asiakaspalvelun aukioloaika on ainoastaan arkisin klo 11-16. Myöskään Chat-ominaisuutta heidän verkkosivustonsa ei tällä hetkellä tarjoa. Kaiken kaikkiaan loistava lainapalvelu, jonka kautta voit hakea edullista lainaa 400-40 000 euroa.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *