Ostosraha

Ostosrahan kautta voit hakea tilillesi 400-10.000 euron suuruisen kulutusluoton jopa 15-minuutissa. Maksuaikaa lainallesi saat 12-72 kuukautta ja luoton hakeminen on aina ilmaista!

Ostosraha
 • Luottoa 400-10.000 euroa
 • Ikäraja 20-vuotta
 • Maksuaikaa 1-6 vuotta
 • Kiinteä korko koko laina-ajan
 • Rahat tilille minuuteissa
 • Ilmainen lainahakemus
 • Mahdollisuus maksuvapaisiin kuukausiin
 • Mahdollisuus lainan korotukseen
 • Luotettava ja suosittu palvelu
Hae Ostosraha Lainaa Klikkaamalla Tästä!

Miten Lainaa Haetaan?

Ostosraha lainaa voit hakea helposti ja nopeasti ilmaisella verkkohakemuksella.

Täytettyäsi lainahakemukseen tarvittavat tiedot, saat lainapäätöksen välittömästi ja rahat siirretään tilillesi minuuteissa. Ostosraha on siis todella nopea tapa hakea joko pientä vippiä tai suurempaa kulutusluottoa tilille.

Ostosraha on todella suosittu ja luotettava lainapalvelu. Erityisesti asiakkaat arvostavat palvelun helppokäyttöisyyttä ja nopeutta. Ostosraha on myös suhteellisen edullinen lainapalvelu ja kestää hintavertailun hyvin muihin netin lainapaikkoihin verrattuna.

Voit hakea Ostosrahalta kulutusluottoa aina 10.000 euroon asti. Jos kuitenkin tarvitset vieläkin suurempaa lainaa, niin kannattaa tutustua esim. Bank Norwegianin lainavaihtoehtoihin.

Kuka Voi Hakea Kulutusluottoa Ostosrahalta?

Voit hakea lainaa Ostosrahalta jos olet 20-75 vuotias Suomen kansalainen. Sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä ja virallinen osoitteesi pitää olla Suomessa.

Tämän lisäksi sinulta tulee löytyä joko verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne sekä henkilökohtainen matkapuhelinliittymä.

Jos täytät nämä ehdot, niin voit hakea jopa 10.000 euron suuruisen lainan tilillesi todella nopealla aikataululla.

Maksuvapaat Kuukaudet

Jos sinulle tulee äkillisiä kuluja tai et muusta syystä pysty suoriutumaan lainasi kuukausieristä, niin Ostosrahalta saat tarvittaessa 1-3 maksuvapaata kuukautta vuodessa.

Maksuvapaita kuukausia voit hakea olemalla yhteydessä Ostosrahan asiakaspalveluun.

Lainan Korotus

Ostosraha on avannut uuden lisäpalvelun, minkä ansiosta voit korottaa olemassaolevaa lainaasi aina 10.000 euroon asti. Jos siis tarvitset lisää rahoitusta, niin voit hakea korotusta vanhaan lainaasi jo ennen kuin olet maksanut sen kokonaisuudessaan pois.

Uudistus on asiakkaan näkökulmasta loistava! Sinun ei tarvitse lähteä hakemaan uutta lainaa toisen rahoituslaitoksen kautta, vaan voit tehdä sen Ostosrahan kautta ja näin pitää lainan kulut pienempinä. Kaksi lainaa on aina kalliimpi kuin yksi.

Kulut Ja Korot

Ostosraha kulutusluotto on hyvin kilpailukykyinen kuluiltaan ja koroiltaan verrattuna muihin vastaavan suuruisia lainoja netissä tarjoaviin palveluihin.

Lainojen todellinen maksimi vuosikorko on 49,93 %. Esim. Kulut 10.000 euron suuruisessa lainassa 6 vuoden maksuajalla ovat 9987,49 € ja todellinen vuosikorko 29,74 % huomioiden kaikki lainan kulut.

Saat tarkempaa tietoa lainan kuluista eri lainasummilla ja maksuajoilla Ostosrahan sivujen lainalaskurin avulla. Jos haluat vertailla Ostosrahan kuluja muihin lainapaikkoihin, niin tutustu lainavertailuihimme.

Tarvitsenko Vakuuksia Tai Takaajia?

Et tarvitse! Kaikki Ostosrahan lainat myönnetään ilman takaajia tai vakuuksia. Saat siis lainan nopeasti tilillesi etkä joudu hankkimaan esim. henkilötakausta.

Jos haluat parantaa lainansaantimahdollisuuksiasi, niin suosittelemme hakemaan lainaa yhteishakijan kanssa.

Lainan Takaisinmaksu

Ostosraha laina maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä. Lainasopimuksesta näet kuukausittaisen maksuerän suuruuden ja itse maksu suoritetaan lainanantajan toimittamilla tilisiirtolomakkeilla.

Lainasopimuksessa näkyvä kuukausierä on minimi mikä sinun tulee suorittaa. Voit halutessasi maksaa takaisin enemmän tai vaikkapa lyhentää koko lainasumman kerralla ilman ylimääräisiä kuluja.

Lainan Peruminen

Jos tulet lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen katumapäälle etkä haluakaan ottaa lainaa, niin voit perua jo sovitun lainan 14 vuorokauden kuluessa lainasopimuksen allekirjoittamisesta. Lue tarkemmat ehdot lainan perumisesta Ostosrahan sivuilta.

Palvelun Turvallisuus

Ostosraha on erittäin turvallinen lainapalvelu. Se käyttää tietoliikenteen suojauksessa SSL-suojausta, mikä on sama tapa mitä kaikki suurimmat pankit suomessa käyttävät. Voit siis turvallisin mielin hakea kulutusluottoa Ostosrahan kautta!

Yrityksestä

Ostosraha on OPR-Vakuus OY:n omistuksessa oleva Suomalainen rahoitusyhtiö. OPR-Vakuus Oy on perustettu vuonna 2005 ja se on rekisteröity Etelä-Suomen aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin. Tähän rekisteriin pääsevät vain yritykset, jotka noudattavat toiminnassaan vastuullista luotonantoa. Rekisteröinnin johdosta Ostosrahalla on oikeus myöntää kulutusluottoja kuluttajille Suomen lainamarkkinoilla.

Ostosraha Yhteystiedot

 • WWW-osoite: www.ostosraha.fi
 • Asiakaspalvelu: 020 741 2030 (Avoinna arkisin klo 9-18)
 • Sähköposti: asiakaspalvelu@ostosraha.fi
 • Osoite: Ostosraha.fi /OPR-Vakuus Oy, Lautatarhankatu 8 B, 00580 Helsinki
Hae Ostosraha Lainaa Klikkaamalla Tästä!

Oletko Hakenut Lainaa Ostosrahalta?

Jos olet jo hakenut lainaa Ostosrahalta, niin jaa meille kokemuksesi palvelusta.

Kommenttien avulla voimme pitää tämän sivuston tiedot ajantasaisina ja näin auttaa muita lainantarpeessa olevia ihmisiä saamaan mahdollisimman ajantasaiset tiedot kyseisestä palvelusta.

Alla oma arviomme Ostosrahasta:

 • Palvelun Helppokäyttöisyys
 • Asiakaspalvelu
 • Turvallisuus
 • Hintataso
5

Yhteenveto

Ostosraha on todella helppokäyttöinen ja nopea lainapalvelu. Palvelu tarjoaa kulutuluottoa todella laajalla skaalalla, joten se sopii erinomaisesti niin pienen pikavipin kuin suuremmankin kulutusluoton hankkimiseen. Myös maksuajat ovat Ostosrahalla todella joustavat ja saat tarvittaessa maksuvapaita kuukausia lainallesi. Ostosraha on nopeutensa ja turvallisuutensa ansiosta yksi Suomen suosituimmista netissä toimivista lainapalveluista. Voimme ehdottomasti suositella Ostosrahaa kaikille nopean lainan tarpeessa oleville.

Sending
User Review
5 (2 votes)

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *