Lendo

Lendo etsii sinulle edullisimman lainatarjouksen usean eri rahoituslaitoksen joukosta. Saat yhdellä ilmaisella hakemuksella monta lainatarjousta. Lainaa voit hakea 500-50 000 euroa.

Lendo
 • Lainaa 500-50 000 euroa
 • Ikäraja 20-vuotta
 • Täysin maksuton palvelu
 • Yhdistä kalliit pikalainasi
 • Kilpailuta vanhat lainasi
 • Maksuaikaa jopa 15-vuotta
 • Lainaa ilman vakuuksia
 • Lainapäätös nopeasti
Hae Lendo Lainaa Klikkaamalla Tästä!

Kilpailuta Lainapalvelut

Oletko kyllästynyt täyttämään lainahakemuksia usean eri lainapalvelun verkkosivuilla etsiessäsi parasta lainatarjousta?

Lendo tekee elämästäsi helpompaa tässä suhteessa. Palvelun avulla tavoitat yhdellä ilmaisella lainahakemuksella useita eri lainapalveluita ja löydät varmasti itsellesi parhaiten sopivan ratkaisun.

Lendo on lainanvälityspalvelu, jonka yhteistyökumppaneihin kuuluu kymmeniä suosittuja rahoituslaitoksia. Lainaa voit hakea laidasta laitaan, olit sitten vailla pientä pikaluottoa tai suurempaa kulutusluottoa. Lainaa voit hakea Lendon avulla 500 eurosta aina 50 000 euroon asti.

Lendon kautta lainahakemuksen täyttäminen kannattaa ehdottomasti sillä et sitoudu mihinkään ennen kuin olet allekirjoittanut haluamasi lainatarjouksen. Voit siis rauhassa täytellä hakemuksen ja katsoa tuleeko juuri sinulle sopiva lainatarjous sähköpostiisi.

Jos tarvitset varmasti edullista lainaa, niin täytä lainahakemus Lendon verkkosivuilla jo tänään!

Voisinko Minäkin Hakea Luottoa Lendolta?

Kyllä voit ja lainaa voit myös saada jos täytät seuraavat ehdot:

 • Ikää Vähintään 20-vuotta
 • Omaat säännölliset ja riittävät tulot lainan takaisinmaksuun
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 • Omistat matkapuhelinliittymän, sähköpostiosoitteen ja verkkopankkitunnukset

Miten Lainan Hakeminen Käytännössä Toimii

Lainan hakeminen Lendon kautta on todella vaivatonta ja nopeaa. Käytännössä lainanhakuprosessi menee seuraavan kaavan mukaan:

 1. Täytä lainahakemus Lendon sivustolla ja tunnistaudu verkkopankkitunnusten avulla
 2. Täytettyäsi hakemuksen pääset Lendon lainavertailuun vertailemaan eri pankkien sinulle tekemiä lainatarjouksia
 3. Valitse itsellesi sopivin lainatarjous ja allekirjoita se sähköisesti
 4. Rahat maksetaan tilillesi

Lainanhakuprosessi on siis todella nopea ja mutkaton. Pienemmissä lainoissa voit saada rahat tilillesi jopa saman päivän aikana. Jos haet suurempaa luottoa, niin tässäkään ei pitäisi kulua muutamaa arkipäivää enempää.

Yhdistä Kalliit Pikalainasi

Onko sinulle käynyt niin että tilillesi on kertynyt useita kalliita pienlainoja, joiden kulut ja korot ovat todella suuret ja kuukausittaiset erät alkavat käydä mahdottomiksi maksaa takaisin?

Jos näin on käynyt, niin ei hätää sillä Lendon avulla voit yhdistää nämä kalliit pikalainat yhden suuremman ja edullisemman lainan alle.

Lasket vain yhteen luottojesi summan ja pyydät Lendolta lainatarjouksen tälle summalle. Saamallasi lainalla maksat sitten pois pienet luotot. Nykyisen suuremman lainan kuukausierä on hyvin todennäköisesti paljon pienempi kuin nykyisten lainojesi.

Yhdistämällä lainasi säästät selvää rahaa!

Kuinka Paljon Lendon Käyttö Maksaa?

Ei yhtään mitään!

Lendon käyttö on sinulle täysin ilmaista etkä sitoudu mihinkään täyttämällä lainahakemuksen. Lendo siis välittää hakemuksesi yli 15 rahoituslaitokselle täysin veloituksetta.

Kun saat lainatarjouksia, niin voit joko hyväksyä tai hylätä ne.

Lisätäänkö Lainatarjouksiin Jotain Kuluja Kun Haen Lendon Kautta?

Ei lisätä!

Lainatarjoukset mitkä saat Lendon kautta ovat täysin identtiset, jos hakisit lainaa suoraan pankkien kautta. Lainoihin ei siis tule mitään “lainanvälityslisää”.

Lainan hakeminen Lendon kautta säästää aikaasi eikä siitä koidu sinulle mitään ylimääräisiä kuluja.

Jos Lainahakemuksesi Hylätään

Erityisesti silloin, jos olet hakemassa suurempaa lainaa, niin sinulta vaaditaan todella hyvää taloudellista tilannetta. Jos tulosi eivät ole riittävät, niin usein lainahakemuksesi hylätään.

Jos tälläinen tilanne tulee vastaan, niin lainaa kannattaa yrittää hakea yhteishakijan kanssa. Yhteishakijan kanssa haettuna mahdollisuutesi lainan saantiin kasvavat huomattavasti. Tämän lisäksi lainaehdot ovat usein paremmat.

Yhteishakija voi olla esim. Aviopuolisosi tai samassa taloudessa asuva avopuoliso. Lainaa kannattaa siis hakea yhteishakijan kanssa jos se vain suinkin on mahdollista.

Yhteenveto

Lendo on yksi Suomen suosituimmista lainanvälityspalveluista ja sen yhteistyöverkkoon kuuluu todella paljon tunnettuja ja luotettavia rahoituslaitoksia.

Lainan hakeminen Lendon kautta on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi ja sitä voi hakea todella laajalla skaalalla. Palvelu sopii siis erinomaisesti joko pienen pikavipin tai suuremman kulutusluoton hankintaan.

Myös maksuaikaa voit valita lainallesi todella joustavasti Lendon kautta. Maksuaikaa lainoille myönnetään 1-15 vuotta riippuen lainasummasta.

Voimme ehdottomasti suositella Lendoa, jos etsit itsellesi luotettavaa ja nopeaa lainapalvelua. Palvelun kautta löydät varmasti itsellesi parhaimman lainatarjouksen.

Jos kiinnostuit Lendosta, niin hae lainaa tilillesi klikkaamalla alta itsesi Lendon sivustolle!

Yhteystiedot

 • WWW-osoite: www.lendo.fi
 • Asiakaspalvelu: 09 6899 8000(ma-pe 9-17)
 • Sähköposti: asiakaspalvelu@lendo.fi
 • Osoite: Lendo Oy, Mikonkatu 3, 00100 Helsinki
Hae Lendo Lainaa Klikkaamalla Tästä!

Kokemukset Lendosta

Jos olet hakenut lainaa Lendon kautta, niin kerro meille kokemuksistasi kommentoimalla alle.

Komenttien avulla pidämme sivuston tiedot ajantasaisina sekä autat muita lainaajia löytämään itselleen parhaan lainapalvelun.

Alta voit vielä lukea myös oman tiimimme arvion Lendosta.

 • Palvelun Helppokäyttöisyys
 • Asiakaspalvelu
 • Turvallisuus
 • Hintataso
5

Yhteenveto

Lendo on kaikilla mittareilla mitattuna todella loistava vaihtoehto. Palvelu soveltuu niin pienen kuin suuremmankin lainan hakemiseen. Voit palvelun avulla kilpailuttaa vaivattomasti useita eri rahoitusyhtiöitä kuluttamatta juurikaan aikaasi. Lainaa saat laajalla skaalalla ja maksuajat ovat joustavat. Ehkä ainoa miinuspuoli Lendossa on se että lainan saamisessa saattaa kestää hieman kauemmin kuin jos hakisit sitä suoraan valitsemasi pankin kautta.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *