Lainasto

Lainasto on yksi Suomen monipuolisimmista lainapalveluista. Sen kautta voit hakea käyttöösi niin joustoluottoa, kulutusluottoa kuin pikalainaakin todella nopeasti ja vaivattomasti.

Lainasto
 • Joustoluottoa 100-3000 euroa
 • Kulutusluottoa jopa 5000 euroa
 • Pikalainaa 100-400 euroa
 • Ikäraja 18-22-vuotta
 • 100 % Suomalainen lainapalvelu
 • Todella joustavat maksuajat
 • Kilpailukykyinen hinnoittelu
 • Laina tilille todella nopeasti
Hae Lainaa Lainastolta Klikkaamalla Tästä!

Lainaston Lainatuotteet

Kuten yllä mainittiin, niin Lainasto on todella monipuolinen lainapalvelu. Se tarjoaa käyttöösi tilanteesi mukaan kolmea erilaista lainatuotetta:

Joustoluotto: Lainaston joustoluotto on 3000 euron suuruinen jatkuva luotto, jota voit nostaa tilillesi luottorajasi puitteissa milloin haluat.

Joustoluotto sopii hyvin esim. vararahastoksi pahan päivän varalle, sillä et maksa siitä mitään kuluja ennen kuin nostat luottoa tilillesi.

Kulutusluotto: Kulutusluottoa voit hakea Lainastolta 2000-5000 euroa. Kulutusluotto sopii erinomaisesti esim. keskikokoisia hankintoja varten ja saat sille jopa kolmen vuoden maksuajan.

Lainaston kulutusluoton hinnat ovat todella kilpailukykyiset verrattuna muihin vastaavia kulutusluottoja tarjoaviin palveluihin. Lainan nimelliskorko on alkaen ainoastaan 3,43 %/kk!

Pikalaina: Kolmas Lainaston lainatuote on 100-400 euron suuruinen pikalaina. Jos tarvitset pientä lainaa todella nopeasti tilillesi, niin pikalaina saattaa olla sinulle hyvä ratkaisu.

Erikoisuutena Lainaston pikalainassa on se, että saat sille jopa vuoden maksuaikaa! Näin pitkää maksuaikaa tämän suuruiselle pikaluotolle et saa mistään muualta.

Miten Haen Lainaa?

Lainaston sivusto on tehty käyttäjän kannalta todella yksinkertaiseksi ja itse lainan hakeminen on helppo ja mutkaton prosessi.

Tunnistaudu ensin palveluun verkkopankkitunnusten avulla, tämän jälkeen pääset täyttämään itse lainahakemuksen ja saat lainapäätöksen 5-minuutin kuluessa.

Lähetettyäsi mahdolliset liitteet(Esim. palkkatodistus) sähköisesti Lainastolle, voit allekirjoittaa lainasopimuksen. Tämän jälkeen rahat maksetaan tilillesi todella nopeasti.

Saat rahat tilillesi parhaimmillaan 15-minuutin kuluessa!

Kenelle Lainaa Myönnetään?

Voit hakea lainaa lainastolta, jos olet 18-22-vuotias(Ikäraja pikalainalle 18-vuotta, joustoluotolle 21-vuotta ja kulutusluotolle 22-vuotta) Suomen kansalainen ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Tämän lisäksi sinulta tulee löytyä henkilökohtainen matkapuhelinliittymä, sähköpostiosoite ja verkkopankkitunnukset.

Milloin Saan Rahat Tililleni?

Jos tilisi on jossakin näistä pankeista(Aktia, OP, POP-Pankki, S-Pankki, Nordea, Säästöpankki, Tapiola), niin rahat maksetaan lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen tilillesi välittömästi. Muiden pankkien tileille rahat siirretään 1-2 pankkipäivän kuluessa.

Lainojen Kulut

Lainaston lainojen kulut riippuvat valitsemastasi lainatuotteesta, lainansummasta ja maksuajasta. Saat alustavan kuvan lainasi kuluista Lainaston sivujen lainalaskurin avulla.

Muista kuitenkin aina vielä tarkastaa lopulliset kulut lainasopimuksesta ennen sen allekirjoittamista.

Yleisesti voidaaan todeta että Lainasto on todella kilpailukykyinen vaihtoehto eikä sen lainoihin lisätä mitään yllättäviä ja ikäviä piilokuluja.

Miksi Lainahakemukseni Hylättiin?

Jos lainahakemuksesi hylätään, niin syy on todennäköisesti joku seuraavista:

 1. Menojesi määrä ylittää tulojesi määrän. Lainanantaja ei myönnä lainaa jos se toteaa että tulosi eivät riitä maksulyhennyksiin
 2. Et ole säännöllisissä töissä tai työsuhteesi on määräaikainen. Pikalainaa voit kuitenkin saada myös työttömänä
 3. Tililläsi on maksuhäiriömerkintä
 4. Sinulla on useita päällekkäisiä pikalainoja etkä ole hoitanut näiden maksuja ajallaan

Lainan saamisen edellytykset kuitenkin vaihtelevat todella paljon riippuen siitä, minkälaista ja minkä suuruista lainaa olet hakemassa.

Lainaa kannattaa kuitenkin aina hakea, sillä se on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

Lainaa Ilman Vakuuksia Tai Takaajia

Kaikki Lainaston myöntämät lainat ovat täysin vakuudettomia lainoja.

Vakuudettoman lainan hakeminen on aina helpompaa ja nopeampaa verrattuna siihen, jos joutuisit esim. hankkimaan takaajia lainallesi. Ilman takaajia otettu laina ei myöskään tulevaisuudessa pilaa perhe- tai ystävyyssuhteitasi.

Vakuudeton laina on toki aina hieman kalliimpi kuin esim. pankista hankittu vakuudellinen laina mutta samalla se on myös helpompi ja nopeampi hakea.

Lainojen Takaisinmaksu

Joustoluottoa maksetaan takaisin kuukausittain. Maksujen minimierä on 50 euroa ja maksimi 220 euroa kuukaudessa. Luoton voit toki maksaa myös kerralla pois niin halutessasi.

Kulutusluottoa lyhennetään takaisin kuukausittain tasaerissä. Takaisinmaksusumma riippuu luoton määrästä ja maksuajasta.

Pikalaina maksetaan takaisin vuoden kuluessa joko kerralla tai kuudessa osassa.

Palvelun Turvallisuus

Lainasto pitää huolen siitä että henkilötietosi ovat turvasssa. Kaikki sinun ja yrityksen väliset yhteydet on suojattu SSL-tekniikalla, joka on sama suojaustapa mitä kaikki suuret pankit Suomessa käyttävät. Voit siis turvallisin mielin hakea lainaa Lainaston kautta.

Yrityksestä

Lainasto Oy on 100 % Suomalainen osakeyhtiö, joka on tarjonnut rahoitusratkaisuja Suomalaisille jo vuodesta 2011 alkaen. Lainasto noudattaa toiminnassaan vastuullista luotonantoa ja sen toimintaa valvoo Finanssivalvonta.

Voimme ehdottomasti suositella Lainastoa lämpimästi, olit sitten minkälaisen tahansa lainan tarpeessa.

Yhteystiedot

 • WWW-osoite: www.lainasto.fi
 • Asiakaspalvelu: 09 427 05044 (ma-pe 8-22, la-su 12-22)
 • Sähköposti: asiakaspalvelu@lainasto.fi
 • Osoite: Lainasto Oy, Kristiinankatu 3 B, 20100 Turku
Hae Lainaa Lainastolta Klikkaamalla Tästä!

Oletko Hakenut Lainaa Lainaston Kautta?

Jos olet hakenut joustoluottoa, kulutusluottoa tai pikaluottoa Lainaston kautta, niin kommentoi alle kokemuksistasi kyseisen palvelun kanssa.

Kommentit auttavat sekä meitä pitämään sivuston tiedot ajantasaisina että kanssalainaajia löytämään juuri heille sopivan lainapalvelun.

Alta näet vielä omien asiantuntijoidemme arvion Lainastosta.

 • Palvelun Helppokäyttöisyys
 • Asiakaspalvelu
 • Turvallisuus
 • Hintataso
4.9

Yhteenveto

Todella monipuolinen lainapalvelu, jonka kautta löytyy varmasti sopiva lainatuote jokaiselle. Asiakaspalvelu on Lainastolla toimivaksi koettu ja yritys on 100 % Suomalainen luotettava toimija. Lainasto onkin tällä hetkellä yksi tämän sivuston suosituimmista lainapalveluista. Hintatasoltaan Lainasto on kilpailukykyinen ja se kestää vertailun muihin vastaavia lainatuotteita tarjoaviin palveluihin. Erityismaininta Lainaston pikalainasta, jolle saat maksuaikaa jopa yhden vuoden! Tätä mahdollisuutta ei tarjoa mikään muu pikalainapalvelu.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *