Freedom Rahoitus

Freedom Rahoituksen kautta voit hakea lainaa nopeasti jopa 50.000 euroa. Palvelu kilpailuttaa sinulle parhaan lainatarjouksen usean eri rahoituslaitoksen joukosta.

Freedom Rahoitus
 • Ikäraja 20-vuotta
 • Lainaa 500-50.000 euroa
 • Maksuton lainahakemus
 • Lainaa ilman vakuuksia
 • Kilpailuta itsellesi paras lainatarjous
 • Nopea lainapäätös
 • Maksuaikaa 1-15 vuotta
 • Mahdollisuus lainojen yhdistämiseen
Hae Freedom Rahoitus Lainaa Klikkaamalla Tästä!

Edullista Luottoa Nopeasti

Netissä on tänä päivänä kymmeniä ellei satoja paikkoja mistä voit hakea lainaa, joten eri lainapalveluiden kilpailuttaminen on todella työlästä puuhaa.

Freedom Rahoitus ratkaisee tämän ongelman puolestasi. Palvelun kautta tavoitat yhdellä ilmaisella lainahakemuksella kymmeniä eri lainapalveluita. Täyttämällä hakemuksen saat lainatarjouksia useasta eri paikasta ja voit näistä valita juuri itsellesi parhaiten sopivan.

Säästä siis aikaasi ja hae edullista lainaa Freedom Rahoituksen kautta.

Lainojen Yhdistäminen

Freedom Rahoituksen kautta voit hakea lainaa jopa 50.000 euroa, joten palvelu sopii erinomaisesti lainojen yhdistämiseen. Jos sinulla on esim. monta pikavippiä, luottotiliä tai luottokorttivelkaa, niin kokemuksiemme mukaan näiden kalliiden luottojen yhden isomman lainan alle on järkevää.

Isomman lainan todelliset vuosikorot ovat aina paljon alhaisempia kuin useiden pienten lainojen, joten yhdistämällä lainasi säästät selvää rahaa joka kuukausi!

Voisinko Minäkin Hakea Lainaa?

Kyllä voit, jos täytät seuraavat ehdot:

 1. Olet 20-vuotta täyttänyt Suomen kansalainen
 2. Luottotiedoissasi ei ole häiriöitä
 3. Sinulla on vakituinen osoite Suomessa
 4. Omaat säännölliset palkka- tai eläketulot

Miten Voin Hakea Lainaa?

Lainan hakeminen on todella helppoa ja nopeaa!

Voit hakea lainaa täyttämällä lainahakemuksen Freedom Rahoituksen sivuilla mihin kellon aikaan tahansa. Hakemus on tehty hyvin selkeäksi ja sen täyttäminen ei vie aikaasi kuin muutaman minuutin.

Jos hakemuksesi hyväksytään, niin saat pian sähköpostiisi lainatarjouksen, jonka voit joko hyväksyä tai hylätä. Et siis sitoudu vielä mihinkään pelkällä lainahakemuksen täyttämisellä.

Freedom Rahoituksen kautta voit hakea lainaa myös puhelimitse soittamalla numeroon 09-42 41 44 00.

Freedom Rahoituksen Yhteistyökumppanit

Kuten yllä mainittiin, niin Freedom Rahoitus kilpailuttaa lainahakemuksesi usean eri lainatalon kautta. Freedom Rahoituksen yhteistyökumppaniverkosto on todella laaja, joten voit olla varma että saat itsellesi parhaan mahdollisen lainatarjouksen!

Alla esimerkkejä Freedom Rahoituksen yhteistyökumppaneista:

Onko Freedom Rahoitus Turvallinen?

Lyhyesti sanottuna kyllä on!

Freedom Rahoitus käyttää tietojen suojauksessa SSL-tekniikkaa, joka on käytössä myös kaikilla Suomen suurimmilla pankeilla. Voit siis olla varma että tietosi ovat suojassa kun haet lainaa Freedom Rahoituksen kautta.

Lainaa Yhteishakijan Kanssa

Erityisesti silloin, kun olet hakemassa suurempaa kulutusluottoa, niin lainan hakemista kannattaa harkita yhteishakijan kanssa.

Kun haet lainaa yhdessä esim. puolisosi kanssa, niin mahdollisuudet lainan saamiseen kasvavat huomattavasti. Lisäksi lainan korko muodostuu yleensä pienemmäksi, kun hakijoita on kaksi.

Lainan hakeminen yhdessä on siis järkevää jos se vain on mahdollista.

Milloin Saan Rahat Tililleni?

Vaikka Freedom Rahoitus ei itse myönnä lainaa, niin se on silti erittäin nopea lainapalvelu. Kaikki Freedom Rahoituksen kautta haetut lainat myönnetään ilman vakuuksia tai takaajia, joka osaltaan nopeuttaa lainanhakuprosessia huomattavasti.

Saat useimmiten lainapäätöksen sähköpostiisi saman päivän aikana kun täytät lainahakemuksen. Jos päätös on myönteinen ja hyväksyt sen, niin yleensä myös rahat siirtyvät tilillesi saman päivän aikana.

Lainan Kulut Ja Korot

Lainan kulut ja korot määräytyvät aina henkilökohtaisesti ja voit tarkistaa ne lainasopimuksesta.

Voit kuitenkin alustavasti tarkastella kuluja ja korkoja halamallasi maksuajalla ja lainasummalla kätevästi Freedom Rahoituksen sivuilla olevan lainalaskurin avulla. Näet lainalaskurilla itsellesi muodostuvan kuukausierän alustavasti.

Yleisesti voidaan todeta että Freedom Rahoitus on todella edullinen lainapalvelu, koska se kilpailuttaa juuri sinulle sopivan lainatarjouksen lukuisten lainafirmojen joukosta.

Yhteenveto

Olit sitten pienemmän pikavipin tai suuremman kulutusluoton tarpeessa, niin voimme suositella Freedom Rahoitusta lämpimästi.

Kun haet lainaa Freedom Rahoituksen kautta, niin saat varmasti edullisen lainatarjouksen. Tämän lisäksi säästät aikaasi koska et joudu itse kilpailuttamaan lukuisia eri lainapalveluita.

Tämän lisäksi Freedom Rahoitus sopii mainiosti lainojen yhdistämiseen. Hae lainaa jopa 50.000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia ja yhdistä pienet ja kalliit luottosi isomman lainan alle.

Freedom Rahoitus on myöntänyt kulutusluottoja jo vuodesta 1999 asti ja auttanut jo satoja tuhansia Suomalaisia heidän päivittäisissä raha-asioissaan.

Yhteystiedot

 • WWW-osoite: www.freedomrahoitus.fi
 • Asiakaspalvelu: 09-42 41 44 00(ma-ke 8-20, to-pe 8-18)
 • Sähköposti: asiakaspalvelu@freedomrahoitus.fi
 • Osoite: Freedom Rahoitus Oy, Mikonkatu 15 B, 00100 Helsinki
Hae Freedom Rahoitus Lainaa Klikkaamalla Tästä!

Haitko Lainaa Freedom Rahoituksen Kautta?

Haitko Lainaa Freedom Rahoitukselta? Saitko hyvää palvelua ja onnistuiko kaikki suunnitelmien mukaan?

Kerro alle omat kokemuksesi Freedom Rahoituksesta ja auta samalla muita lainanhakijoita löytämään itselleen juuri sopivan lainapalvelun.

Alla näet yhteenvetona vielä oman tiimimme arvion Freedom Rahoituksesta:

 • Palvelun Helppokäyttöisyys
 • Asiakaspalvelu
 • Turvallisuus
 • Hintataso
5

Yhteenveto

Freedom Rahoitus saa tiimiltämme täydet 5 tähteä. Palvelu on toiminut lainamarkkinoilla jo todella pitkään ja on kaikin puolin erittäin hyvä ja nopea lainapalvelu. Lainaskaala on todella laaja, joten se soveltuu niin pienen pikavipin, kuin suuremmankin lainan hankintaan. Lisäksi Freedom Rahoitus tarjoaa todella joustavat(1-15 vuotta) maksuajat. Palvelu on luotettava, turvallinen ja sen asiakaspalvelu toimiva. Voimme lämpimästi suositella Freedom Rahoitusta kaikille lainan tarpeessa oleville.

Sending
User Review
5 (1 vote)

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *