Ferratum Joustava

Ferratum tarjoaa asiakkailleen joustavaa jopa 2000 euron suuruista joustoluottoa. Nosta luottoa tilillesi milloin haluat ja maksa kuluja vasta nostojen jälkeen!

Ferratum
 • Joustoluottoa jopa 2000 euroa
 • Ikäraja 20-vuotta
 • Kuluja vain nostetusta lainasta
 • Maksuaikaa 13-57 kuukautta
 • Kuukausikorko ainoastaan 8,5 %
 • Laina heti tilillesi
 • Monipuolinen lainaratkaisu
 • Aina ilmainen lainahakemus
Hae Ferratum Lainaa Klikkaamalla Tästä!

Ferratum Joustavan Perustiedot

Ferratumin suosituin lainatuote on ylivoimaisesti sen tarjoama 2000 euron suuruinen joustoluotto

Jos tarvitset joustavaa ja edullista rahoitusta äkillisiin menoeriin, niin voimme ehdottomasti suositella Ferratum Joustavaa. Joustava eroaa perinteisistä kulutusluotoista siten että et maksa siitä kuluja ennen kuin nostat luottoa tilillesi.

Päätät siis itse milloin nostat rahaa tilillesi. Luottoa ei myöskään tarvitse nostaa kokonaan kerralla, vaan voit tehdä nostoja vaikkapa 100 euroa kerrallaan.

Ferratum Joustava sopii siis erinomaisesti vaikkapa vararahastoksi pahan päivän varalle. Joustavan hakeminen on aina ilmaista, joten sitä kannattaa ehdottomasti hakea ja tehdä nostoja vasta sitten kun rahan tarve yllättää.

Jos kuitenkin haluat joustoluoton sijasta hakea perinteisempää kulutusluottoa, niin tutustu myös vertailuumme 2000 euron lainoista.

Kuka Voi Hakea Tililuottoa?

Voit hakea tililuottoa Ferratumin kautta, jos täytät vähintään seuraavat ehdot:

 • Olet vähintään 20-vuotias
 • Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
 • Sinulla on oma pankkitili sekä verkkopankkitunnukset
 • Sinulla on oma matkapuhelinliittymä sekä sähköpostiosoite

Ferratum joustavaa voit hakea 24h vuorokaudessa täyttämällä lainahakemuksen Ferratumin sivuilla. Lainan hakeminen on aina ilmaista ja lainapäätöksen saat välittömästi hakemuksen täyttämisen jälkeen.

Jos olet täyttänyt hakemuksen klo 7.00-23.00 välisenä aikana, niin voit nostaa lainaa tilillesi vaikka heti. Ensimmäisen noston jälkeen voit tehdä nostoja kellon ympäri.

Joustoluoton Kulut

Mikäli nostat joustoluoton kerralla tilillesi, niin tällöin todellinen vuosikorko on 216,20 %. Jos siis maksat lainan takaisin 12 erässä kuukausittain, on lainan arvioitu kokonaiskustannus 3534,01 euroa.

Maksuaikaa joustoluotolle saat toki tarvittaessa enemmänkin, parhaimmillaan jopa 57 kuukautta. Vähimmäismaksu kuukaudessa on 12,5 % nostetun luoton summasta tai vähintään 150 euroa.

Voit myös lyhentää luottoa kerralla niin paljon kuin haluat ilman ylimääräisiä kuluja.

Ferratumin Muut Lainatuotteet

Joustoluoton lisäksi Ferratum tarjoaa myös seuraavia lainatuotteita:

Ferratum Koroton

Nimensä mukaisesti Ferratum Koroton on täysin ilmainen pikavippi. Voit hakea 50-300 euron suuruista vippiä heti tilillesi täyttämällä hakemuksen muutamassa minuutissa.

Hyväksytty vippi maksetaan tilillesi minuuteissa ja kun maksat lainan takaisin summasta riippuen 15-30 päivässä, niin lainasta ei kerry sinulle minkäänlaisia kuluja.

Ferratum Plus

Ferratum Plus on 2050-5000 euron suuruinen perinteinen kulutusluotto, joka maksetaan tilillesi kokonaisuudessaan heti. Maksuaikaa luotolle voit saada 12-36 kuukautta.

Lainaan et tarvitse vakuuksia tai takaajia ja voit hakea sitä Ferratumin sivujen kautta 24h vuorokaudessa. Lainapäätöksen saat luottotietojesi tarkistamisen jälkeen minuuteissa hakemuksen täyttämisen jälkeen. Rahat maksetaan tilillesi myönteisen luottopäätöksen jälkeen minuuteissa klo 7.00-23.00 välisenä aikana.

Lainan hakemiseen tarvitset vain verkkopankkitunnukset. Huomaathan myös että eroten Joustavasta ja Korottomasta, Plus lainaa voit hakea vasta kun olet täyttänyt 25-vuotta.

Miksi Ferratum?

Ferratum on jo pitkään laina-alalla toiminut Suomalainen palvelu, joka voidaan ehdottomasti lukea erittäin luotettavaksi lainantarjoajaksi. Ferratumin kautta on saanut apua raha-asioihinsa jo yli 1,5 miljoonaa asiakasta 20 eri maassa.

Ferratum tarjoaa lainatuotteita monipuolisesti. Sen kautta voit hakea niin joustoluottoa, kulutusluottoa tai vaikkapa ilmaista ensilainaa.

Kun haet lainaa Ferratumin kautta, teet sen aina ilmaiseksi etkä sitoudu mihinkään ennen lainasopimuksen allekirjoitusta ja maksat kuluja ja korkoja vasta kun käytät lainaasi(Ferratum Joustava).

Suosittelemme ehdottomasti Ferratumia hyvin monenlaisiin lainatarpeisiin. Erityisesti silloin jos kaipaat parin tuhannen euron suuruista vararahastoa yllättävien tarpeiden varalle.

Ferratum Yhteystiedot

 • WWW-osoite: https://www.ferratum.fi
 • Asiakaspalvelu: 0800 166 308 (Maksuton asiakaspalvelu palvelee 24h vuorokaudessa!)
 • Sähköposti: asiakaspalvelu@ferratum.fi
 • Osoite: Ferratum Finland Oy, Ratamestarinkatu 11 A, 00520 Helsinki
Hae Ferratum Lainaa Klikkaamalla Tästä!

Kerro Meille Kokemuksistasi

Oletko hakenut joustoluottoa, korotonta vippiä tai kulutusluottoa Ferratumin kautta?

Kerro meille kokemuksesi ja jaa ne muiden lainantarpeessa olevien kanssa. Tällä tavalla pystymme myös pitämään sivustomme tiedot ajantasaisina ja lisäämään tärkeää infoa tarvittaessa.

Alla näet oman tiimimme arvion Ferratumista.

Oma Arviomme
 • Palvelun Helppokäyttöisyys
 • Asiakaspalvelu
 • Turvallisuus
 • Hintataso
5

Yhteenveto

Todella monipuolinen ja helppokäyttöinen lainapalvelu. Voit hakea palvelun kautta joustoluottoa, kulutusluottoa tai vaikka ilmaista pikavippiä. Erityisesti suosittu Ferratum Joustava on loistava lainavaihtoehto. Voit huoletta nostaa Joustavan pahan päivän varalle koska kuluja maksat vasta kun nostat lainaa tilillesi. Plussaa ehdottomasti myös asiakaspalvelusta, minkä tavoitat 24h vuorokaudessa puhelimitse!

Sending
User Review
5 (1 vote)

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *