Credigo

Hae Credigon kautta 100-2500 euron suuruinen pikavippi heti tilillesi! Pikalainan korot alkaen 3,42 % ja maksuaikaa vipille jopa 60 kuukautta.

Credigo
 • Ikäraja 20-vuotta
 • Vippiä 100-2500 euroa
 • Maksat ainoastaan korkoa
 • Uusi lainapalvelu
 • Rahat tilille nopeasti
 • Joustavat maksuajat
 • Ilmainen lainatarjous heti
 • Ei vakuuksia tai takaajia
Hae Credigo Lainaa Klikkaamalla Tästä!

Edullinen Lainapalvelu

Credigo on todella edullinen lainapalvelu, joka on nyt vihdoin saapunut myös Suomen markkinoille. Yritys on toiminut muissa pohjoismaissa menestyksekkäästi jo vuodesta 2006 alkaen.

Credigon kautta voit hakea 100-2500 euron suuruisen pikalainan heti tilillesi. Palvelun hinnoittelu on avoin ja selkeä. Sen korot ovat alkaen 3,42 % etkä maksa lainasta korkojen lisäksi mitään muita kuluja.

Maksuaikaa pikalainalle saat todella joustavasti, parhaimmillaan jopa 60 kuukautta. Voit siis maksaa pienemmänkin lainan pois pitkän ajan kuluessa, joten kuukausierät eivät pääse kasvamaan liian suuriksi.

Lainan saat tilillesi todella nopeasti, sillä Credigon kautta voit hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Tämä nopeuttaa lainanhakuprosessia huomattavasti.

Tutustu Credigoon ja hae lainaa ilmaisella nettihakemuksella. Saat pikavipin tilillesi parhaillaan 10 minuutissa!

Selkeä Hinnoittelu

Credigon lainatuote on erittäin selkeästi hinnoiteltu. Siinä ei ole lainkaan ns. piilokuluja, kuten avausmaksua tai nostokuluja. Maksat lainastasi ainoastaan korot, joten hinnoittelu on todellaselkeä ja yksinkertainen.

Jos haluat nähdä lainallesi kertyvät kulut haluamallasi lainasummalla ja maksuajalla, niin Credigon sivulta löytyvän kätevän lainalaskurin avulla saat nämä heti tietoosi.

Credigo Vs Muut Pikalainat

Kuten yllä mainittiin, niin Credigo on todella edullinen lainapalvelu verrattuna moneen muuhun vastaavia pikavippejä tarjoavaan toimijaan.

Verrattaessa esim. Ferratumiin ja Vivukseen, jää Credigon todellinen vuosikorko huomattavasti alhaisemmaksi kuin näillä lainapalveluilla.

Credigo siis oikeasti on erittäin edullinen pikalaina!

Kuka Voi Hakea Pikavippiä?

Voit hakea Pikalainaa Credigon kautta jos olet 20-vuotta täyttänyt henkilö, jolla ei ole tilillään maksuhäiriömerkintöjä.

Jokaiselle hakijalle tehdään henkilökohtainen luottoarvio, jonka perusteella päätetään voidaanko vippiä myöntää. Tunnistautuminen tapahtuu verkkopankkitunnusten avulla ja jos lainapäätös on myönteinen, niin rahat maksetaan tilillesi välittömästi palvelun aukioloaikoina.

Lainan Takaisinmaksu

Credigo myöntää lainoilleen maksuaikaa 6-60 kuukautta ja laina maksetaan takaisin kuukausittain tasaerissä. Lasku lähetetään oletuksena kuukausittain sähköpostiisi mutta halutessasi voit muuttaa tämän myös paperilaskuksi.

Credigon asiakkaana sinulla on käytössäsi omat sivut, joiden kautta voit seurata lainasi tilannetta ja katsoa dokumentteja. Voit myös maksaa lainasi kokonaisuudessaan takaisin milloin haluat ilman ylimääräisiä kuluja.

Milloin Saan Lainan Tililleni?

Jos haet lainaa klo 7-23 välisenä aikana, niin rahat siirtyvät tilillesi 10 minuutissa. Saat siis lainan välittömästi käyttöösi jos lainapäätös on myönteinen.

Jos haet lainaa aukioloaikojen ulkopuolella, niin tällöin rahat siirtyvät tilillesi heti kun palvelu aukeaa aamulla klo 7.00.

Yhteenveto

Credigo on uusi pikavippejä sekä kulutusluottoja tarjoava lainapalvelu Suomessa.

Kokemuksiemme ja saamamme palautteen mukaan Credigo on yksi Suomen selkeimmistä, avoimimmista ja edullisimmista lainapalveluista.

Erityisesti Credigon selkeä hinnoittelu on saanut paljon kehuja. Voit luottavaisin mielin hakea lainaa kun tiedät että siihen ei koskaan lisätä minkäänlaisia piilokuluja.

Credigon sivusto on selkeä ja lainahakemus nopea ja yksinkertainen. Lainapäätös tulee välittömästi ja myös rahat maksetan tilille todella nopealla aikataululla.

Credigo myöntää lainoilleen myös todella joustavasti maksuaikaa. Monet vastaavat lainapalvelut tarjoavat maksuaikaa korkeintaa vuoden, mutta Credigon kautta voit saada sitä jopa 5 vuotta!

Voimme lämpimästi suositella Credigoa sinulle erityisesti silloin, jos olet pienen vipin tarpeessa ja tarvitset sen tilillesi välittömästi.

Hae lainaa Credigon kautta ilmaisella nettihakemuksella jo tänään!

Yhteystiedot

 • WWW-osoite: www.credigo.fi
 • Asiakaspalvelu: 0800-411 250(ma-pe 9-17.30)
 • Sähköposti: asiakaspalvelu@credigo.fi
 • Osoite: Credigo, Bulevardi 14 A, 00120 Helsinki
Hae Credigo Lainaa Klikkaamalla Tästä!

Jaa Meille Kokemuksesi

Jos olet hakenut pikavippiä Credigon kautta, niin jaa meille kokemuksesi kommentin muodossa alle.

Näin autat myös muita lainantarpeessa olevia ihmisiä löytämään itselleen sopivan lainapaikan.

Alta näet vielä Lainakorneri.fi asiantuntijoiden arvion Credigosta

 • Palvelun Helppokäyttöisyys
 • Asiakaspalvelu
 • Turvallisuus
 • Hintataso
4.9

Yhteenveto

Credigo on erittäin tervetullut lainapalvelu Suomen markkinoille. Sen hintataso on erittäin kilpailukykyinen ja hinnoittelu todella selkeä. Et maksa lainastasi korkojen lisäksi mitään muita kuluja. Credigo soveltuu loistavasti pienen-keskisuuren kulutusluoton hankintaan. Se myöntää monesta kilpailijastaan poiketen lainoilleen todella joustavasti maksuaikaa. Voit saada maksuaikaa lainalle jopa 60 kuukautta, joten isommassakin lainassa kuukausierät pysyvät maltillisena. Ainoa miinus Credigolle tulee asiakapalvelun aukioloajoista. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9-17.30 ja viikonloppuisin suljettu.

Sending
User Review
5 (2 votes)

Jätä Kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *